Notice: Undefined variable: newsletter in /home/kidpower.nl/www/php/Application.php on line 92 Stichting Kidpower
Menu Menu Kid Kidpower Organisatie Agenda Nieuws Evaluatie Evaluatie Kidpower Workshops cursussen Steun ons! Links

Steun ons!

Als non-profit organisatie zijn wij afhankelijk van sponsors en donateurs om ons werk te kunnen blijven doen. Met uw hulp kunnen we training krijgen, goed materiaal aanschaffen en de prijzen voor seminars laag houden.

We zijn op zoek naar particulieren en bedrijven die ons willen steunen. Uiteraard willen we wat terug doen in de vorm van reclame op onze website, folders etc.

Als u hier meer informatie over wil, neem contact met ons op.

Er is nu ook de mogelijkheid om ons te steunen via de sponsorloterij. U kunt het goede werk van kidpower steunen terwijl u kans maakt op grote prijzen.

U kunt zich aanmelden via deze banner.

Sponsors

Zie hieronder onze sponsors.

Carneol Consultancy is een onafhankelijk en deskundig organisatieadviesbureau wat opereert op het raakvlak van organisatie en ICT. Vanuit de aanwezige kennis en ervaring wordt de opdrachtgever geholpen met het behalen van zijn (ICT-)doelstellingen. Ga voor meer informatie naar www.carneolconsultancy.nl
QForma is een internet communicatiebureau uit Tilburg. QForma ontwerpt en ontwikkelt websites en webapplicaties, verzorgt zoekmachine marketing en creëert (digitale) publicaties. Ga voor meer informatie naar www.qforma.nl